Meghívó taggyűlésre

2014.01.06 16:19

 

 

Sziasztok, Kedves Kertbarátok!

 

Az Egyesületünk megalakulása óta eltelt egy kis idő, a 2014-es évben szeretnénk megtartani az első taggyűlésünket, melyre ezennel szeretettel meghívunk. Várjuk tagjainkat és várjuk azokat is, akik még nem döntöttek a belépésről, de kíváncsiak, nyitottak és tettre készek.

Azon gondolkodsz: miért is lépj be, mit is adhat Neked az Egyesület, és mit adhatsz Te, mit tudnál „onnan” segíteni?

Mindenki lakik valahol, városban, kis faluban, ahol nem egyedül van. Vannak barátok, szomszédok, a közelben kertészet, mégis a virtuális világ segítségével találtunk egymásra.

Mindenkinek van valami, amihez ért, ami hasznos lehet másoknak!! Miért ne egyesítsük ezt a rengeteg tudást, tapasztalatot, lelkesedést és csináljunk egy jó kis kertszerető, igazi belevaló csapatot??

Ha könyvelni tudsz, ha ismersz egy nyomdát, ha jól kezeled a számítógépet, ha sokat utazol, ha otthon ülsz a gép előtt, ha jól fogalmazol, ha csendes vagy és sokat kísérletezel a kertedben, szeretsz és tudsz fényképezni, esetleg írói vénád van, bármi lehet, mert mindenki másban jó. Mindezek összeadódva hegyeket tudnak megmozgatni!!

Szóval olyan, hogy „én nem tudok semmit segíteni” – egyszerűen nincs!!

Mit adhatunk mi Neked?

·        A kertszeretők nagy táborához való tartozást – ami, - ha belegondolunk - nem is kis dolog, mert hányunkat néztek már kicsit lököttnek, amikor szemerkélő esőben locsoltunk, csoffadt kis növényeket pátyolgattunk, beszélgettünk reggel a virágokkal-bokrokkal. Jobb esetben ezt a kissé lenéző szánakozást csak a szomszédtól kapjuk, rosszabb esetben a közvetlen családtól.

·        Programokon való részvétel lehetőségét – A programokat most tervezzük, kiállításokon való részvétel, ismertető előadások szervezése – itt is megjegyzem, mindenki ötletét szívesen fogadjuk.

·        Kiadványok – tervezünk egy rendszeresen megjelenő kiadványt, növénykártyákat szeretnénk, 2014-ben naptár kiadását, stb.

·        Kedvezmények – a tagsági kártya – reményeink szerint – egyre több kedvezmény igénybevételére ad majd lehetőséget, többek között kertészetekben, kertészeti cikkeket árusító üzletekben, stb.

 

 

Mit adhatsz Te?

·        Lelkesedést

·        Tapasztalatot

·        Szaktudást – ne hidd, hogy csak a kertészmérnökök, mezőgazdasági szakemberek lehetnek jó kertészek, sőt!!! (A cipésznek, ugye, a cipője lukas!) Ha háziasszony vagy, ha gép előtt dolgozol otthon, ha bolti eladó, menedzser vagy, bármi lehetsz, a kert szeretete, a növények, a körülöttünk levő természet megóvásának igénye a közös nevező.

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésedet, eljössz közénk és tagjaink sorában köszönthetünk.

A taggyűlésünket 2014. január 18-án, szombaton délután 14 órakor tartjuk az M7-es autópálya fehérvári pihenőjénél levő Albapark kávézó és gyorsétterem különtermében.

https://www.google.hu/maps/preview#!q=albapark&data=!4m15!2m14!1m13!1s0x4769f83660e74e7d%3A0x5df76538e5583aa1!3m8!1m3!1d73652!2d18.4278465!3d47.194552!3m2!1i1366!2i652!4f13.1!4m2!3d47.177199!4d18.476085

 

Kérünk, jelezz vissza nekünk mailben, telefonon, SMS-ben, stb. Szívesen segítünk a „telekocsis” utazásban is, ha kéred.

Taggyűlésünk tervezett témái:

·        Bemutatkozás, köszöntő

·        Az Egyesület létrejöttének célja, tervek ismertetése

·        Alapszabályunk módosító javaslatai, annak elfogadása

·        Két alelnökünk lemondásának elfogadása, új tagok, jelentkezők felvétele

·        2014-re tervezett kiadványok, rendezvények ismertetése

·        Kötetlen beszélgetés, ismerkedés

 

Várunk szeretettel: Bea, Ildikó és Judit      

Vissza